Curățenia după constructor este unul dintre cele mai solicitate servicii de curățenie. După finalizarea lucrărilor de construcție sau renovarea unui imobil, clienții noștri nu dispun de mijloacele necesare pentru curățarea locului proaspăt renovat, de aceea preferă să solicite o firmă de curățenie cu echipamente și personal calificat. Apelând la noi pentru servicii de curățenie după renovare, casa recent renovată va fi pusă în valoare, printr-o curățenie făcută la cele mai înalte standarde.

Apelează cu încredere la firma de noastra de curățenie  iar casa ta va fi pregatită pentru a întregi tabloul unei familii fericite și sănătoase.

Curățenia după constructor necesită folosirea unor substanțe și echipamente speciale pentru a curăța și elimina definitiv reziduurile dificile din casă. Serviciul de curățenie după renovare nu poate fi efectuat cu aceleași mijloace ca și o curățenie obișnuită. Fiind vorba despre o situație specială, în care dificultatea procedurilor de curățare este mai mare decât în cazul unei curățenii de rutină (curățenia de întreținere), produsele profesionale și expertiza personalului calificat sunt foarte importante.

const1
const3
const2