De ce noi?

Va oferim servicii de curatenie de cea mai inalta calitate

Suntem flexibili si adaptam serviciile noastre de curatenie nevoilor dumneavoastra concrete: la cererea dumneavoastra putem modifica standardul nostru sau introduce noi servicii chiar daca acestea nu se afla in oferta noastra standard.

79644780
Serviciile noastre

Oferim servicii de

Curatenie birouri

Biroul este fața companiei, ordinea trebuie menținută nu numai în teritoriile în care se află clienții, partenerii, ci și în birouri, săli de ședințe etc.

Curatenie dupa constructor

Una dintre cele mai complexe operatiuni de curatire este cea care priveste materialele si resturile ce raman in spatiile unde s-au facut amenajari sau renovari.

Curatenie scari de bloc

Curatenia unei scari de bloc e ca o carte de vizita.Noi, stim cat de important este ca fiecare locatar sa se simta confortabil atunci cand intra intr-o scara de bloc.

Curatienie case

Curățenia casei reprezintă o parte componentă a existenței omenești, deoarece starea de sănătate depinde de starea în care se află mediul înconjurător.

Curatenie apartamente

Curățarea apartamentelor este o necesitate, deoarece murdăria și praful din casă pot dăuna sănătății, și este mai plăcut să ne aflam intr-o camera curata.

Curatienie santier

Asiguram curatenia in timpul santierului in mall-uri, centre comerciale, centre de agremenr, cladiri de birouri, cladiri de apartamente, showroom-uri.