Biroul este de fapt cartea de vizită a unei companii, iar încrederea clientului faţă de dvs. şi succesul afacerii în general, depinde de faptul cât de curat este în el.

Solicitarea cleaningului pentru oficii se explică nu prin faptul că  sunt prea multe companii şi firme. Problema este că standardele de curăţenie a încăperilor din punct de vedere tehnic pot fi asigurate cu dificultate de sine stătător. În plus, dereticarea oficiilor de profesionişti costă mult mai ieftin, decât propriul personal de angajaţi, care va trebui în plus dotat cu echipament costisitor şi instruit pentru a-l utiliza.

Cleaningul oficiului – sarcină complexă, în care este abordat fiecare mărunţiş şi curăţenia ideală este asigurată chiar în fiecare colţişor: în cabinele de ascensor, rampele scărilor, culoare şi veceuri.

Curăţenia profesionistă – este înlăturarea completă a oricăror tipuri de impurităţi: începând de la cleaningul oficiului cu ajutorul unui aspirator special, spălarea manuală sau mecanizată a podelelor şi finisând cu ştergerea pervazurilor, rampelor, uşilor şi geamurilor, glasarea elementelor metalice de decor interior, a mânerelor şi plăcuţelor.

În serviciile de curăţenie intră ştergerea prafului nu doar de pe mese şi poliţe, dulapuri şi noptiere, scaune şi fotolii, dar şi din locuri puţin observate, precum sunt protecţiile decorative ale radiatoarelor, grătarele de ventilare şi etc. 

of2
of1